П`ятниця, 26.04.2024, 14:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Казанківська гімназія № 4

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:49
Робота пришкільного табору "Дивограй"

Розпочалося довгоочікуване літо – пора відпочинку, нових знайомств і пригод, пора яскравих вражень і пора творчості. А разом з початком літа розпочав свою діяльність пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Дивограй» Казанківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4. Усі вихованці з нетерпінням чекали відкриття табору, адже вже не перший рік діти знають, скільки несподіванок на них чекає. Дітлахів було розподілено по загонах: «Сонечко», «Мрійники», «Капітошки».

Уже в перші дні роботи табору для дітей було організовано туристичні змагання, спортивні естафети, медичну та історичну вікторини. Такий насичений день закінчився смачним кулішем. Усі ласували з задоволенням, оскільки витратили багато енергії. Помітно, що дітям було дуже весело, деякі не хотіли, щоб цей день закінчувався. Та вже на наступний день на вихованців чекала районна розважальна програма в День захисту дітей: святковий концерт, солодощі, батути, куліш, фото з Фіксиками, аквагрим та багато іншого.

На цьому сюрпризи для наших малят не закінчилися і дітей привітав зі святом Міський будинок культури № 1 за сприяння селищної ради. Розважальну програму влаштувала Галкіна А. Ю., яка подарувала дітям справжнє свято.

Протягом роботи табору на дітей чекали екскурсія до районного архіву, ДПРЧ № 17. Під час екскурсій вихованці проявили неабиякий інтерес і захват. Усі залишилися задоволені. Будинок дитячої та юнацької творчості влаштовував майстер-клас, тому дітлахи не тільки дивилися, але й дечому навчилися та зацікавилися.

Надзвичайно цікавим був День казки. Для дітей було проведено вікторину «З якої це казки», влаштовано казкове «Поле чудес». Вихованці табору були в захваті від лялькового театру на власних пальчиках. Було надзвичайно весело і повчально.

Завдяки районному Будинку молитви для наших малюків теж було організовано ряд заходів: цікаві та повчальні конкурси, вікторини, стрибки на батутах, солодка вата, водяні кульки та багато інших цікавинок. Гадаємо, такий початок літньої пори нашим дітлахам запам’ятається надовго.

Робота на належному рівні залежить, насамперед, від педагогічного колективу, його виховного потенціалу та професійної майстерності. Тож план заходів роботи пришкільного табору складався з урахуванням пропозицій вчителів і дітей. Щоденні традиційні заходи табору – це робочі лінійки, весела ранкова зарядка, трудові десанти, спортивні естафети. Дітям дуже подобаються рухливі ігри з музичним супроводом, спортивно-оздоровчі заходи на чолі з Васютою О.І. А ще дітей приваблюють змістовні культурні заходи. І добре, що поруч завжди є творчі та ініціативні вихователі Васюта Л. О., Гривнак С. М., Комар В. І. та Шворінь К. І.

Після цікавого дозвілля дітлахів чекав смачний обід, про який завжди дбають Голуб Н. А. і Лущишина С. І. Небайдужою до відпочинку дітей є і директор школи Скрипник Л. Л. Щодня цікавилася справами дітей: як відпочивають, чим займаються, що цікавого запам’яталося за день.

Так промайнули цікаві літні дні у стінах рідної школи, завершив свою роботу пришкільний табір відпочинку «Дивограй», проте попереду дітлахів чекає довгоочікуване літо. Тож висловлюємо подяку всім, хто долучився до організації дозвілля наших дітей і подарував їм справжній відпочинок. Віримо, що літні канікули для наших вихованців пройдуть цікаво, весело і корисно. Адже «Дивограй» – гарний старт омріяного літнього відпочинку.


фото

фото 1

фото 2

фото 3

фото 4

фото 5

фото 6

Переглядів: 327 | Додав: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Казанківська ЗОШ №4 © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz